Besøg www.badeanstalten.dk, og find både barbersæbe og flyende håndsæbe til manden i huset

Badeanstalten fremstiller deres produkter med brug af gammeldags metoder, der tilsættes moderne viden og erfaring. Deres produkter er meget velegnede som gave og indebærer f.eks. flydende håndsæbe, barbersæbe, ansigtslotion, badeolier og hovedbundsolier. Du kan lade dig inspirere af de lækre produkter på badeanstalten.dk.

Velduftende barbersæbe med gode egenskaber

Når du barberer dig i ansigtet med en barbersæbe, foretrækker du sikkert en sæbe med en dejlig duft og et fyldigt skum. Det får du, hvis du vælger Badeanstaltens produkter. Deres barbersæbe har en maskulin duft af cedertræ og et tæt og cremet skum. Den indeholder et højt niveau af vegetabilske olier samt forskellige planteudtræk. Det gør, at du får en sæbe med plejende egenskaber. Når du vil benytte den, så skal du vaske ansigtet med varmt vand. Derefter skum sæben op med en barberkost og massér skummet ind i skægstubbene. Afslutningsvis så skrab i hårenes vækstretning, vask ansigtet og dup huden. Badeanstaltens barbersæbe efterlader huden glat, gennemfugtet og ikke mindst velduftende. Derfor er deres barbersæbe også en oplagt gaveide til din far eller mand. Den har taget mange år at udvikle, da Badeanstalten ikke vil gå på kompromis med brugeroplevelsen. Alle produkterne, du ser, er desuden produceret i Danmark og giver en berigende sanseoplevelse. Derudover tages der udgangspunkt i den gamle badeanstalt, tidens trends og den smukke natur.

Flydende håndsæbe baseret på forsæbede olier

Hos Badeanstalten værnes der om det gamle håndværk, som sæbeproduktion er. Det har været en proces over flere år at udvikle den ønskede håndsæbe. Det skyldes, at det ikke er en nem opgave at fremstille en flydende håndsæbe, der rammer den kvalitet, der ønskes. I den forbindelse ligges der vægt på, at sæben har det rigtige skum, er fri for sulfater samt udelukkende er baseret på forsæbede olier. Når du skal vaske dine hænder, så kan du med fordel benytte en flydende håndsæbe fra Badeanstalten. Du kan købe en flydende håndsæbe med agurk og mynte, med hvid te og en 3. variant med aktivt kul.

Badeanstalten efterstræber med deres luksuriøse produkter at skabe et frirum i en travl hverdag, hvor der gives mulighed for at forkæle sine sanser. En for mange tiltrængt lejlighed til at sætte sig selv i centrum og fokusere på sin sundhed og velvære. Mange mennesker bruger dagligt barbersæbe og flydende håndsæbe og derfor kan de produkter med fordel være af høj kvalitet. De er drevet af lysten til at skabe og ærlige og lækre produkter med badet i omdrejningspunkt. På den måde ønsker de at sænke tiden og lade det enkelte menneske tømme sindet for tanker. Den timeout væk fra hverdagens stress og jag, som Badeanstalten kalder velvære med traditioner.