Danse camp – Til dig der ønsker at slå kroppen løs

Er du en af de personer som bare ikke kan stå stille når musikken først går i gang? Så er en danse camp lige noget for dig. På danse campen får du en helt uge, hvor du bare kan fordybe dig i dansens verden og du skal ikke koncentrere dig om andet, end bare at have det sjovt. Hver dag skal du lave din passion, hvilket er med til at gøre ugen til noget helt specielt og noget som du ikke vil komme til at glemme. En danse camp er derfor noget for dig, som har en passion for dans og ønsker at tage det til det næste niveau. Dine lærer er ekstremt engagerede og ønsker dig kun det bedste. Ønsker du derfor at tage dit dans til næste niveau? Så book en plads danse camp 2022 her. Du vil ikke komme til at fortryde det.

En danse camp til alle niveauer

Når du ankommer til danse camp vil du blive mødt af de superdygtige instruktør, som derfra vil være din billet ind i en verden af forskellige dansegenre. Det er derfor at du ikke behøves at have gået til dans i flere år for at deltage. Instruktørerne vil undervise både nybegyndere, letøvede og øvede i flere forskellige kunstarter. Ligegyldigt, hvilket niveau du er på så er du garanteret en sjov og meget lærerig uge, hvor du får mulighed for at slippe din krop løs. Så længe at du elsker at danse og bevæge dig, så passer du helt perfekt ind på campen. Skynd dig derfor ind på siden og book en plads på danse camp.

Hvordan ser en dag ud på danse camp?

Når du vågner på danse camp, er det først punkt på programmet at få en god solid morgenmad, så alle er klar til dagen. Der er henholdsvis to træninger om dagen, så du er sikker på at du hver dag lærer nye moves og teknikker. Om aftenen bliver tiden brugt på at hygge og slappe af efter en hård og sjov dag på campen. Sidst på ugen vil der blive lavet et opvisningsshow med alle fra danselinjen, så alle hver især kan vise den seje koreografi, som der er blevet øvet på hele ugen. Elsker du derfor at danse, ville det være dumt ikke at gå ind booke en plads på danse camp.