Derfor skal du sætte etiket i børnetøjet

Hverdagen med børn kan ofte blive hektisk, og det kan måske sommetider være en smule svært at have styr på det hele. En af de ting, der kan være svære at holde styr på, er børnenes tøj, når de tager i børnehave. Det sker nemlig ofte, at de ikke har noget af det med hjem igen. Her kan det være en stor hjælp at sætte etiket med navn, telefon og adresse på tøjet. Læs videre her for at høre mere om, hvorfor dette er vigtigt at gøre.

Pas bedre på børnenes tøj med etiketter

Selvom det måske kan virke som en kedelig opgave, er det vigtigt, at du får sat etiketter med kontaktinfo på børnenes tøj. Det kan være en god ide at gøre dette i form af noget som klistermærker, da dette er nemt at ordne. Sæt gerne disse etiketter i nakken af tøjet eller på vaskeetiketten, så det vil være tydeligt at se, hvem tøjet tilhører, hvis det bliver væk.

Selvom det måske virker som noget, der ikke er så vigtigt, så mistes der faktisk måske meget mere børnetøj om året, end du er klar over. Læs mere om dette i artiklen her – Hvor meget børnetøj mister vi i gennemsnit om året?

Spar penge på børnetøjet

Der er mange fordele ved at sætte etiketter med kontaktinfo i dine børns tøj, inden du tager afsted i børnehave eller skole. Det vil blandt andet gøre, at du hvert år vil kunne spare penge på børnetøj, da der er højere sandsynlighed for, at dit barn ikke mister deres tøj.

På den måde vil du altså slippe for at skulle købe nyt, fordi tøjet mistes på skole, i børnehaven, hos en legekammerat eller lignende steder. Dette er altså forskellige grunde til, at det er vigtigt, at du sætter etiketter med kontaktinfo i børnetøjet.