Dette skal du give til din udvidede familie

Mange af os er vant til at give gaver til vores nærmeste familie til fødselsdage og specielle anledninger. Men ofte kan der blive forventet gaver til dén familiefødselsdag, der afholdes én gang om året eller til familiemedlemmer, der bor langt væk. Her opstår der ofte et dilemma. Man ser dem ikke så ofte og er måske ikke så tæt på dem. Hvad skal man give dem i gave? 

Bløde karameller: Til tanten med den søde tand 

Hvis man gerne vil vise omsorg over for din tante, som du kun ser to gange om året, så kan det være en idé at købe noget sødt som en pakke bløde karameller. Man kan bl.a. få bløde karameller fra Karamelleriet, der specialiserer sig i karameller, som navnet antyder. Bløde karameller er håndlavet i DK og fås med alt fra pebermynte til salmiak. Er hun ikke til lakrids, er karameller med chokolade et sikkert bud. De er lavet med kakao fra belgiske Callebaut, og det er lig med god kvalitet. Giv din tante karameller med chokolade og vær sikker på, at du bliver den populære niece eller nevø i familien.

Giv karameller med chokolade til din svoger eller svigerinde

Der er få familiemedlemmer, man gerne vil imponere som sin svigerforælder. Men mange er også tætte med deres søskende, og derfor vil svogeren og svigerinden betyde mindst lige så meget. Nogle gange kan man komme af sted ved at smuglytte til samtaler om, hvad de ønsker sig. Men andre gange kan man med fordel overraske dem lidt. Der er mange, som ikke ville have en højtaler, medmindre de fik det i gave. Så hvorfor ikke give din svoger en god højtaler? Mange kan også fås vandtætte, så de kan tages med i badet, når der skal synges karaoke. Hvis din svigerinde er glad for gode dufte, men du er i tvivl om, hvilken parfume, hun kan lide, så kan du gå med alternativet. Nemlig en diffuser med æteriske olier til badeværelset eller den klassiske: Karameller med chokolade. 

Forkæl også din kusine eller fætter

Hvis ikke man er tæt med sin kusine eller fætter, kan der godt gå lang tid imellem, man ses. Særligt hvis de bor langt væk. Det kan være, I kun ses til familiefødselsdage, og dermed kan det være svært at finde ud af, hvad de kan lide. Hvis du vil give en gave, som de kan bruge sammen med andre, er et brætspil en oplagt gave. Og det har faktisk to funktioner. For det første er det en universel gave, men for det andet kan det være med til at bringe familien tættere sammen, hvis man spiller det til næste familiesammenkomst.