Få den rigtige undervisning når du tager kørekort

De tilbyder kørekortundervisning for både biler og motorcykler. Deres undervisning varetages hovedsageligt af Hans Andersen, som har mange års erfaring med at undervise folk i at køre bil. Teoriundervisningen og den praktiske kørsel foregår i Fredericia, og du vil være klar til at tage din teoriprøve efter kun fire ugers undervisning. Du kan læse mere om deres motorcykelundervisning på hjemmesiden. Læs mere omkring kørekort i Odense her.

Start din kørekort rejse i dag

De har de stor erfaring med at levere førstehjælpskurser i trafiksikkerhed af høj kvalitet. Kurset foregår i deres teorilokale, som ligger i Odense C. Der er rig mulighed for at finde en dag, der passer dig, da det foregår hver måned – den fjerde lørdag i måneden. Det tager typisk otte timer og koster 600 kr. at deltage. Hvis du har været på førstehjælpskursus et andet sted inden for 12 måneder, behøver du ikke at gå igen. Hvis du er elev på en anden køreskole, kan du måske få rabat på kursus prisen. Du skal have 29 teorilektioner á 45 min. Du har mulighed for at låne både teoribogen og cd’en med prøver, så du kan øve dig ekstra derhjemme. Dette er naturligvis gratis – du betaler et depositum, som du får tilbage, når du afleverer materialet. De har teori mandag, tirsdag, onsdag og torsdag. Start kl. 18.00. Der er 3 eller 4 lektioner af 45 min. pr. aften. Du har teori en gang om ugen. Den ugedag, du starter, har du teori hver uge. Fx: Du starter en tirsdag – så har du teori de følgende 8 uger om tirsdagen.

Få taget kørekort et ordenligt og sikkert sted

Praktisk træning er en vigtig del af at lære at køre bil. På praktikpladsen lærer du om at starte, dreje, bakke, parkere og andre grundlæggende manøvrer. På den tekniske kørebane (glatbane) lærer du om vejgreb, bremsning, undvigemanøvrer og reaktionsøvelser. Denne uddannelse finder sted på både tørre og glatte veje. Alt i alt vil du blive udsat for situationer, der kun har ét formål: at træne din manøvredygtighed og give dig større sikkerhed, når du senere skal bevæge dig blandt andre bilister. Du deltager naturligvis kun i kørekurset, når de ved, at du kan klare øvelserne, så du får mest muligt ud af kurset.