Få din vimpel og flagstænger hos Flag.nu

Flag.nu har et stort udvalg af gode dannebrogsflag, flagstænger og vimpler til mange forskellige formål. Læs mere her om webshoppen.

Du kan få en vimpel til ethvert behov hos Flag.nu

Flag.nu har alt i flag, vimpler og flagstænger i både store og små modeller. De har alt inden for flag – både til indendørs og udendørs brug. De har flag til yacht, flag til fødselsdage og flag til kolonihaver. En vimpel er et meget smalt flag med Dannebrog på, som flagrer let i vinden og giver en god stemning over kolonihaven. De sælges til gode priser og er i høj kvalitet, så når du køber et flag i butikken, så holder det hele livet. Vimplerne er fremstillet i kraftigt vævet polyester med en massefylde på 160g/kvm. Flagdugen er UV-resistent, så den holder til skarpt sollys uden at blive affarvet. En vimpel kan bruges til mange forskellige lejligheder og fås i rigtig mange forskellige størrelser. Størrelsen afhænger af, hvilken flagstang den skal hænge på. Og det er smart indrettet på hjemmesiden, at du bare kan indtaste den højde flagstang, som flaget skal hænge på, og så giver den dig den helt rigtige størrelse vimpel. På den måde er du sikker på, at dit Dannebrogsflag er rigtigt proportioneret. Det er nemlig ikke tilfældigt, hvilken længde det har i forhold til, hvilken højde det skal hænge i. Det skal jo nødig skrabe jorden og heller ikke forsvinde helt i perspektivet på en alt for høj flagstang. Læs meget mere på www.flag.nu, hvor du helt sikkert kan finde den perfekte vimpel til din flagstang.

Få den bedste rådgivning i forhold til flagstænger

Flag.nu sælger også flagstænger i solid glasfiber. Der findes forskellige mulighed for beslag, og du kan købe din flagstang med eller uden opsætning. Hvis du bestiller med opsætning, kommer der en medarbejder ud til dig og borer hul i jorden for at nedsætte fundamentet. På fundamentet er et vippebeslag, som gør det muligt for dig at lægge stangen ned under et evt. stormvejr, eller hvis den trænger til at blive vasket. Der findes flagstænger i mange forskellige højder, og du kan bruge deres praktiske guide til at vælge den rigtige i forhold til, hvilket kontekst stangen skal bruges i. Det er mest normalt med flagstænger på 4-5 meter til kolonihavehuse, 5-6 meter til sommerhuse og parcelhuse med fladt tag, 7-8 meter til parcelhuse og 9-12 meter til villaer i hhv. 1-2 plan. Og flagets størrelse er også afhængigt af, hvilken størrelse flagstang du har. Det skal nemlig se proportionalt ud. Du kan finde alt i flagstænger i god kvalitet og til billige priser på deres hjemmeside, hvor de også rådgiver. Læs mere om de mange forskellige produkter på www.flag.nu.