Få gratis hjælp fra en tvangsfjernelse advokat hos Advokatfirmæt Strauss & Garlik

Som borger herhjemme har du ret til gratis advokathjælp i alle sager om tvangsfjernelse. Advokatfirmaet Strauss & Garlik beskæftiger 6 specialister inden for området, som du kan læse mere om på www.tvangsfjernelse.com. Din tilknyttede tvangsfjernelse advokat vil de være ved din side gennem hele sagen og sikre, at du får den bedst mulige behandling af systemet. Du bør derfor ikke tøve med at tage fat i dem med det samme, hvis kommunen truer med at tage dit barn.

Juridisk assistance til sager om tvangsfjernelse

På tvangsfjernelse.com kan du få hjælp til at overskue junglen af regler inden for tvangsfjernelse af børn. Når du vælger en advokat hos dem, så får du tilknyttet en specifik tvangsfjernelsesadvokat, men du har stadig hele teamet bag dig. Du kan f.eks. vælge at søge hjælp hos Rasmus Hedegaard, der er advokat og partner i virksomheden. Som advokat med speciale i tvangsfjernelse fører han sager i hele landet. Det gælder sager, hvor forældre er i fare for at miste deres barn. Han bliver også ofte benyttet som ekspert i medierne. Det sker, da han er en Danmarks førende specialister inden for tvangsfjernelse og har over 1.000 sager bag sig. En tvangsfjernelse af børn kaldes også en tvangsmæssig anbringelse. Det indebærer, at kommunens Børn- og Ungeudvalg vælger at fjerne dit barn fra hjemmet. En afgørelse omkring tvangsfjernelse træffes af Børn- og Ungeudvalget efter henstilling fra kommunens socialrådgivere. Som borger har du ret til at se alle papirerne i sagen. Derudover har du ret til at udtale dig overfor udvalget sammen med din advokat, inden de træffer afgørelsen.

Dygtig og erfaren tvangsfjernelse advokat

Hos Advokatfirmaet Strauss & Garlik ved de, at det som tvangsfjernelse advokat er det vigtigt at belyse sagen ned til mindste detalje og at have styr på juraen omkring tvangsfjernelser. Derfor er du i sikre hænder hos dem. Det er derudover vigtigt, at du vælger en advokat, som du finder det naturligt at betro dig til. Især for sager omhandlende børn da de kan være præget af meget stærke følelser. Er du havnet i en situation, hvor du har brug for hjælp og rådgivning, så kan du tage fat i Advokatfirmaet Strauss & Garlik med det samme. Det er muligt at benytte en tvangsfjernelse advokat udenfor kommunegrænsen, og det koster ikke noget af den grund. Virksomheden kan være ved din side, uanset hvor du bor.

Det kan være svært og forvirrende at træffe den rette beslutning i sager om tvangsfjernelse af børn, og derfor kan du med fordel søge hjælp på tvangsfjernelse.com. Der finder du flere specialister, der fungerer som tvangsfjernelse advokat og derfor kender til de relevante situationer. Mange mennesker oplever at have kommunen på nakken i sager som disse, da de er bekymrede for, om kommunen vil fjerne barnet. Dilemmaet ligger i, at kommunen ser på, hvad der er relevant for dem. Det viser sig mange gange ikke at være det samme, der gavner forældrene og barnet.