Gør hverdagen med baby lidt nemmere

Livet som forælder er en daglig prøve, og det er både fyldt med kærlighed og en anelse kaos. Men det er fremfor alt bare dejligt. Der findes dog nogle sager, som godt kunne gøre hverdagen med en lille endnu mere dejlig for både baby og for dig, som vil gøre alt for, at dit barn har det godt. Læs mere her.

Som at være i mors mave igen

Du har stensikkert styr på barnevognen, og måske har du også fået købt en vugge. Men hvis du ønsker en seng, som er mere fleksibel for barnets krop, og som kan være i nærheden af dig, kunne det være en god idé at investere i en slyngevugge, som giver barnet en følelse af stadig at ligge indeni mors mave. Lyder det ikke rart? Det er skam ikke kun barnet, der trænger til at blive puttet og omfavnet. Du har mere end rigeligt at se til, og det sætter sig som oftest i kroppen. Ingen tvivl om, at du ville have godt af en massage, men med en lille baby på armen, kommer du ingen steder. Derfor ville det være en god løsning for dig med en massagestol til privat brug. Det vil sige; din helt egen massagestol til din stue.

Massagehjørnet

Det kan lyde for godt til at være sandt, men det er helt og aldeles muligt at købe en massagestol, som man kan have et sted i hjemmet. Det er ikke bare godt til din ammekrop, men også til al anden afspænding og restituering for eksempel ovenpå træning. Det fungerer supergodt for en familie med en lille, fordi du ikke behøver at gå ud ad døren. Du kan jo placere stolen efter, hvor den lille ligger, og på den måde, kan du godt slappe af med god samvittighed. Så det er værd at overveje.