Gravid træning – Støt din krop så meget som muligt

Gravid træning er med til at støtte din krop så meget som muligt. Graviditeten er en vild forandring, og der sker en masse. Træning i graviditeten giver dig et bedre helbred og psykisk velvære. Du får også en bedre fysisk forberedelse til fødslen og tiden efter. Gravid træning er godt for både dig og din baby i maven. Graviditeten er en fantastisk tid, men den kan også være hård for kroppen. Træning i graviditeten styrker din krop og gør dig bedre rustet til at håndtere de udfordringer, der følger med Gravid træning er både godt for dig og baby. Graviditeten er en vild forandring, og der sker meget i kroppen. Med træning i graviditetens styrker du ikke blot dit helbred, men også dit psykiske velbefindende. Hvis du derfor er gravid og ønsker at træne, så gå ind på siden lige nu og læs mere om gravid træning. Du vil med sikkerhed ikke komme til at fortryde det.

Gravid træning – træn trygt og sikkert på bootcamp

Gravid Bootcamp er en træningsprogram, der er designet til at give dig den bedste og sikreste Graviditetsoplevelse. Graviditet er en tid med mange forandringer, og derfor er det vigtigt at have et program, der tilpasser sig disse forandringer. Gravid Bootcamp giver dig 3 ugentlige træninger, ledet af Ida, som selv er gravid. Programmet starter fra 13. uge af din graviditet og følger dig ad uge for uge indtil og med uge 36. På Gravid Bootcamp tager de løbende højde for, hvor langt du er i din graviditet, og de typiske gener som man kan opleve. Gravid Bootcamp er til dig, der ikke har nogle komplikationer i din graviditet.

Gravid træning – Hvordan er det bygget op?

Gravid Bootcamp er bygget op uge for uge, så du træner kroppen ud fra de stadier du gennemgår i graviditeten. Sundhedstyrelsen anbefaler minimum 30 minutters træning om dagen under graviditeten, og det vil de gerne gøre sjovt, trygt og motiverende for dig. Der er en lang række årsager til hvorfor det er godt for dig og din ufødte baby, at du træner under graviditeten. Jo før du kommer i gang, desto bedre! Gravid Bootcamp er derfor et oplagt valg for dig, der ønsker at blive aktiv under graviditeten. Gravid Bootcamp består af en række forskellige øvelser, der alle er tilpasset de forskellige stadier i graviditeten. Øvelserne vil hjælpe dig med at styrke din krop, forbedre din balance og koordination og give dig mere energi. Skynd dig derfor ind på siden og læs mere omkring gravid træning.