Har du styr på familiens tandlægetider?

Med flere børn og en travl hverdag kan det være du oplever det som en smule svær og uoverskuelig opgave at danne overblik over hele familiens tandhygiejne. Ikke desto mindre er det ofte en ganske vigtig opgave, som kan medføre ærgerlige konsekvenser, hvis den negligeres. Derfor er der her noget inspiration til, hvordan du måske kan gøre det nemmere for dig selv og familien at tage til tandlæge – måske tandlæger hillerød.

Læg tiderne sammen

Med flere børn kan det være en fordel at forsøge at lægge tandlægetiderne sammen, så du kun skal holde styr på en dato fremfor måske fem. Bor du i hillerød kan du jo undersøge den mulighed ved tandlæger hillerød, så det måske i bedste tilfælde er ved den samme tandlæge. Det kan også være at det giver bedst mening at sammenlægge børnenes tandlægetider, da en børnetandlæge til tider varierer fra en tandlæge tiltænkt voksne. Derudover kan det også være en fordel, at du ikke skal tage til tandlægen flere gange i løbet af året, men i stedet kan koge det ned til en tur. Selvfølgelig kan der være situationer, hvor der opstår noget akut, og der derfor må inddraget en eller flere ture til tandlægen uden for det regulære familietjek.

Lav dagene ens

Hvis det stadig kniber med at overskue tandlægeturen, kan du så vidt muligt lægge turen den samme dag, hvert år, så der dannes en rutine med den dato. Det kan måske bidrage til lettere at huske den pågældende dag. Nogle tandlæger, måske også tandlæger hillerød kan hjælpe med at booke en sådan dag, så det kan passe ind i din og børnenes kalender at tage et smut til tandlæger hillerød. Det kan også være, at det fungerer at tage dagen fri, så der er mere rum den dag til at gøre tandlægeturen så smertefri som mulig for dine børn og dig.