Hundehvalpe til salg ved Dyreportal

Annonce-banner

Har du besluttet dig for at øge familien med en hundehvalp? Så søg det rette sted og se hundehvalpe til salg ved Dyreportal. Hunden bliver kaldt menneskets bedste ven og det er ikke uden grund – hunden er nemlig det mest populære kæledyr i Danmark. Har du besluttet dig for at tilføje en som et ekstra familiemedlem er der flere beslutninger der skal foretages inden købet. Nemlig hvilken race din nye hundehvalp skal være. Når du har fundet racen der er det perfekte match for dig, så kan du kigge på det store udvalg af hundehvalpe til salg på Dyreportal. De har samlet en liste med salgsklare hundehvalpe, som enten bortgives eller adopteres. Længere nede på siden, under annoncerne kan du læse mere om, hvilke tanker du skal gøre dig, før du gør dig et køb af en hundehvalp.

 

Find den race der matcher dig

Hundens størrelse som fuldvoksen har også betydning for dig der kigger efter hundehvalpe til salg. Selvom alle hvalpe er søde, bliver de jo voksne og du skal derfor tænke over hvilken race der matcher dig og dine behov. Hvilken størrelse og karakter af hund passer til dig og din hverdag er noget du skal gøre op med dig selv inden du køber hundehvalp. Når du søger blandt hunderacer så kig på deres aktivitetsniveau, pelspleje og sind/adfærd. Dette vil hjælpe dig til at finde den race der passer til dig. Du kan på Dyreportal læse om hunderacerne så du kan spore dig ind på hvilken hund der matcher dig.

 

En hundehvalp kræver tid og aktivering

Når du er på udkig efter hundehvalpe til salg på Dyreportal skal det være gennemtænkt og du bør derfor overveje, om du har tid og overskud i hverdagen til at have hund. Du skal overveje hvor længe din hundehvalp skal være alene hver dag og hvor meget tid du har til at lufte og aktivere den til dagligt. En god tommelfingerregel er at din hund skal aktiveres med gåture og leg i ca. to timer på daglig basis. Du skal kunne stimulere din hund det der passer til netop den hunderace. En hund er meget socialt dyr, så det er ikke godt for den at være alene hjemme mange timer om dagen. Derudover er det også godt for din hund at møde og lege med andre hunde. Det er også meget vigtigt at du har meget tid når du anskaffer dig en hundehvalp, da der skal ligges en del tid i træningen mens de er små.