Inspiration til fælles fritid

Det er blevet tid til at finde på noget som hele familien kan kaste sig ud i sammen, men I gider måske ikke, de samme sædvanlige ting I giver jer til? Hvad end det er fordi I har fået en nyfunden lyst til at hænge ud i fællesskab, eller i blot vil gøre den rutinemæssige fritid mere interessant, så læs endelig med her og få inspiration til hele familien.

Lokalt er godt
Man behøves ikke altid at rejse langt og bredt for at finde noget som hele familien kan fordybe sig i og finde spændende. I stedet kan man blot sørge for at holde øje med ens lokalmiljø, eksempelvis på esbjerg-netavis.dk, hvor der tit opdateres om kulturen og begivenheder i nærområdet. Det kan både være kreative arrangementer, børnevenlige koncerter eller noget helt tredje!

Roadtrip
Tag familiebilen, eller lej et køretøj, der er stort nok til både familiemedlemmerne og deres bagage, og kør rundt som hjertet lyster det. Måske er det blevet tid til at vise børnene de steder, man holder mest af i hele landet, eller give dem en rundtur i den hyggelige skov man besøgte engang. Her kan det også være at børnene har input til steder de har hørt om og gerne vil besøge, og lad dem da endelig være med til at bestemme destinationer!

Hotelhop

Lidt i samme stil med at tage på roadtrip, kan man også tage på hotelhop indenfor landets grænser. Dette er måske en lidt længere tur, men ikke desto mindre kan det være lige så speciel som en tur til udlandet for eksempel. At sætte sig og planlægge på forhånd hvor man skal hen, hvilke ting både børn og voksne i familien gerne vil opleve, finde gode restauranter og hoteller hvor man kan gå sin daglige gang, vil gøre underværker, så man kan sætte sig lidt tilbage og slappe mere af på selve turen.