Jesper Wung Sung – En dygtig forfatter med et vigtigt budskab til verden

Jesper Wung Sung er en forfatter, som er født i 1971 og er opvokset i Aarhus. Han har skrevet en række spændende og tankevækkende bøger, som har vundet både priser og læsernes hjerter. Wung Sung er kendt for at skrive om emner, der er vigtige og relevante for vores samfund, og han har en særlig evne til at formidle komplekse problemstillinger på en lettilgængelig måde. Lige her kan du købe bøger skrevet af Jesper Wung Sung

Hvem er Jesper Wung Sung?

Jesper Wung Sung er en alsidig forfatter, som har skrevet både romaner, børnebøger og ungdomsbøger. Hans debutroman “Haiku” fra 2000 er en dybt personlig fortælling om at vokse op som andengenerationsindvandrer i Danmark. Wung Sung har senere skrevet flere bøger om det at være anderledes og ikke passe helt ind i samfundets normer. Eksempelvis handler “En to tre NU” fra 2013 om en ung mand, der vokser op i et muslimsk miljø i Aarhus, men som drømmer om at bryde ud og leve sit eget liv. Bogen giver et nuanceret og indsigtsfuldt billede af de udfordringer, som mange unge med indvandrerbaggrund kan stå overfor i dagens Danmark. En anden af Wung Sungs styrker er hans evne til at skrive historiske romaner, som både er spændende og oplysende. Hans trilogi om “Qin” fra 2008-2013 er en ambitiøs fortælling om det gamle Kina, og man mærker tydeligt, at Wung Sung har gjort et grundigt forarbejde i forhold til historiske fakta og kinesisk kultur. Bøgerne giver et unikt indblik i en fjern tid og kultur, samtidig med at de er medrivende og underholdende læsning.

Køb bøger skrevet af Jesper Wung Sung hos Bog & Idé

Hvis du er interesseret i at læse mere af Jesper Wung Sungs bøger, så kan du med fordel besøge Bog & Idés hjemmeside. Her kan du finde et bredt udvalg af hans populære titler, som eksempelvis “En to tre NU”, “Qin – Kejserens rige” og “Kom og dans med mig”.  Jesper Wung Sung er en forfatter, som formår at skrive spændende og relevant litteratur, som appellerer til både unge og voksne. Han har et skarpt blik for samfundsudfordringer og har en særlig evne til at formidle komplekse problemstillinger på en lettilgængelig måde. Hvis du endnu ikke har læst noget af Wung Sungs bøger, kan vi varmt anbefale, at du kigger nærmere på hans forfatterskab og således får en inspirerende og tankevækkende læseoplevelse. Og husk, at du kan finde et bredt udvalg af Jesper Wung Sungs bøger hos Bog & Idé.