Kvalitetsbandager til mange formål

Annonce-banner

Bandager er naturligvis noget, vi helst vil undgå at få brug for. Men det kan ske for os alle sammen, uanset alder.

Det kan ske på mange måder: til at støtte en arm eller et ben, en fod eller en ankel ved brud eller forstuvning og under genoptræning; til muskelbelastninger og andre typiske sportsskader. Ved sår og skrammer bruges bandager som beskyttelse mod infektion. Meget af dette sker uventet, så det er godt at være forberedt.

Der er brug for mange typer bandager. Og da folk jo kan have vidt forskellig størrelse, findes der selvfølgelig også mange forskellige størrelser af de mange bandagetyper. Udbuddet er stort og kan være forvirrende for ukyndige. Det er altid en god idé at købe kvalitet – ikke mindst når det gælder kroppen og dens pleje. Og hvis du handler hos erfarne fagfolk, kan du få kompetent rådgivning og vejledning.

K.C. Pedersen – over 25 års erfaring

K.C. Pedersen har arbejdet med bandager, skinner, træningsredskaber og hjælpemidler i mere end 25 år. Firmaet blev stiftet i 1994 af ergoterapeut Kirsten C. Pedersen, specialist i håndterapi, og firmaet har gennem årene udviklet et bredt sortiment af bandager til mange formål. F.eks. til kompression, fiksering af sårforbinding og skinner m.m., til børn og voksne. Udvalget omfatter bl.a. Catell-wrap, Mafra elastikbånd og bandager af fabrikatet Fabriform, et produkt bestående af en yderside af lycra/nylon og et indre skumlag, som huden kan ånde igennem.

K.C. Pedersen sælger til både private og erhvervskunder, og du kan altid få hjælp (telefonisk eller mail) til at vælge den rigtige type bandage. Du kan spare penge ved at købe stort ind, og har du brug for særlig meget, kan det altid betale sig at kigge på forretningens pakkeløsninger. Du kan selvfølgelig også købe præcis den mængde, du skal bruge, og på den måde undgår du spild.

Betaling og levering

På webshoppen kan du betale med Dankort, Visa, Visa Dankort, MasterCard, JCB og MobilePay. K.C. Pedersen har indgået samarbejde med Danske Seniorer, og foreningens medlemmer får 10% rabat ved køb på forretningens hjemmeside.

Levering sker med GLS til modtageradresse eller GLS pakkeshops overalt i landet. Du har også mulighed for at afhente din ordre på firmaets adresse i Tåstrup – men ring i forvejen for at aftale tid og for at sikre, at varen er på lager.