Lav et lækkert byg selv terrarie til din skildpadde

At lave et byg selv terrarie er en interessant udfordring, som de fleste kan gennemføre. Alt du får brug for er et rum med god plads, et par materialer du får brug for og så at du har kreativiteten til at udføre dette. Du kan drage fordel af at finde de her materialer til dit byg selv terrarie ved at klikke på linket her, samt læse mere om gennemførslen af dit byg selv terrarie i denne annonce.

Fordele ved et byg selv terrarie

Med et byg selv terrarie får du en lille smule natur i dit hjem uden alt det besvær, der følger med det. Ikke nogen vanding af planter, ikke nogle døde blade overalt og ikke nogle insekter eller andre skadedyr, der kommer ind i dit hjem. Et byg selv terrarie er et lukket system, hvilket betyder, at alt det, du har brug for, for at planterne kan overleve, er helt selv-i terrariet. Det eneste, du skal gøre, er at give dem lidt sollys, og så klarer terrariet selv resten.

Dette skal du bruge i dit terrarie

Du skal bruge en ventilationsrist, så din skildpadde eller reptil kan trække vejret og få luft.

Glaslister er en vigtig del i dit byg selv terrarie. De kan fås både i sort, hvid eller grå.

Du bliver også nødt til at have en form for jord eller potteblanding, da skildpadder trives bedst under disse leveforhold.

Planter er også vigtigt, da de bidrager til det lukkede system i dit byg selv terrarie og bidrager med dannelsen af oxygen.

Mos eller andet bunddække, dels for at gøre det et mere komfortabelt hjem til dit krybdyr, men det bidrager også til dit byg selv terrarie s fauna.

Derudover er vand naturligvis også en vigtig del af det lukkede system.

Et skildpaddebord, som din skildpadde eller andet krybdyr kan leve på. Dette er den dyre del af dit byg selv terrarie, men man kan sagtens finde det til en rimelig pris.

Opbygningsprocessen for dit terrarie

Nu hvor du ved, hvad du har brug for til dit eget terrarie, er det tid til at komme i gang med byggeprocessen.

Først skal du finde et rum med god plads og god ventilation. Det bliver her, du skal bygge dit terrarium.

Når du har alle materialerne, er det tid til at bygge dit terrarie. Start med at sætte ventilationsristen på plads. Derefter skal du tilføje glaslamellerne. Derefter tilsættes jord eller pottemasse. Efter lameller, jord eller pottemix, planter, mos eller andet bunddække, vand og et skildpaddebord.

Og det er det! Dit terrarium er nu færdigt. Du skal bare læne dig tilbage og nyde frugterne af dit arbejde. Tak for læsningen!