Leg og underholdning på legetæpper

Er du på udkig efter noget nyt legetøj til børneværelset, men er du helt tom for idéer til, hvad man kan give børnene. Så kan du med et farverigt legetæppe gøre dine børn ellevilde med at ligge på gulvet og lege i flere timer af gangen. Her bliver der lagt op til både læring og underholdning, da tæpperne nemlig fås med mange forskellige fine motiver, som byder op til en masse kreativ leg samt en lyst til at fordybe sig.

Tid til rollespil jorden rundt

Hos Legebyen.dk kan du finde legetæpper med flotte motiver, som forestiller alt lige fra en by med vejbaner, Nordpolen, et piratlandskab, dinosaurland og mange andre ting. Her kan fantasien få frit spil og man kan sætte gang i rollespillet. Legetæpperne er bløde og behagelige at sidde på, og det er derfor ikke svært at ligge og lege på gulvet i mange timer i streg. legetæpperne fåes både med smarte pige- og drengemotiver, og er tilmed holdbare og tykke til mange timers leg og underholdning.

Nem måde at holde styr på de mange små klodser

Alle forældre kender til dét  med at træde på en legoklods med de bare tæer. Det er ikke rart og noget vi allerhelst vil undgå. Det er ofte en langsommelig proces, når der skal ryddes op på gulvet på børneværelset, da de mange små stykker legetøj ligger over det hele. Med en smart og funktionel opbevaringspose, er det dog nemt at rydde det hele sammen med et enkelt snuptag. Opbevaringsposen kan foldes ud til et legetæppe, og når gulvet lige skal støvsuges, tager det ikke mange sekunder at samle alt legetøjet i posen.

Afslapning, ro og hygge på legetæppet

Legetæpperne fra Legebyen.dk kan også bruges til at komme helt ned i gear. De dejlige tæpper er så rare at ligge på, at man sagtens kan tage en god bog med ned på gulvet og ligge der med sit barn og nyde lidt nærvær og hygge. Her kan I sammen putte og fortælle sjove historier eller snakke om, hvordan dagen er gået. Tæpperne er multifunktionelle og det er kun fantasien der sætter grænser for, hvad de kan bruges til. De er ligeledes en god gaveidé til børnene, og vil med sikkerhed skabe mange glade stunder med leg og læring.