Libero bleer i højeste kvalitet til skarpe priser

Du finder et stort udvalg af Libero-produkter, lige fra bleer og vådservietter til skiftemåtter og ammepuder. Alle disse produkter er designet med tanke på din babys hud og miljøet. Som medlem kan du også nyde godt af gode tilbud på Libero-produkter. Libero-bleer er fremstillet uden creme, lotion, parfume eller lignende. Så selv den mest sarte baby kan bruge dem. Libero bleer har fået anbefalinger fra Astma Allergi Norden og er certificeret af Svanen. Desuden bruger Libero kun 100 % FSC®-certificeret træmasse i sine bleer. Hvis du er i tvivl om, hvilke bleer du skal vælge, kan du læse vores guide til at vælge de rigtige bleer. Her finder du alle de oplysninger, du har brug for, så du kan træffe en informeret beslutning om, hvad der er bedst for dit barn – og for miljøet. Køb libero bleer online.

Libero ‘åbne’ bleer Newborn og Comfort er bløde

Libero ‘åbne’ bleer Newborn og Comfort er bløde, komfortable bleer, der holder dit barn tørt. De har et særligt design på forsiden, der passer til den sarte navle, og dobbelte lækagebarrierer for at beskytte mod uheld. Libero Newborn har en praktisk vådhedsindikator, der fortæller dig, hvornår det er tid til at skifte bleen. Libero Comfort er en ble i en større størrelse til større babyer, der giver beskyttelse mod lækage hele dagen. Både Libero “åbne” bleer Newborn og Comfort har åndbare sider, der tillader luftcirkulation og forhindrer hudirritation. Vælg Libero ‘åbne’ bleer for at sikre din babys komfort og ro i sindet.

Libero Mats gør det nemt at være hygiejnisk

Libero Mats gør det nemt at være hygiejnisk, når du skifter ble. Især når din baby er lille, kommer der ofte lidt tis, når du skifter ble. Og når din baby har skidt i bleen, er det nemt at smide puden væk. Libero Mats er super praktiske at have med i din skiftetaske, så du altid har en ren måtte klar – uanset om du er i en mødregruppe, på udflugt, inviteret ud eller på rejse. Hvis du har spørgsmål eller andet til produkterne, kan du altid skrive dem en mail, eller give dem et kald. Så vil de indenfor kort tid give dig et fyldigt svar.