Oplevelser for hele familien i og omkring København

København er en by, der har noget for hele familien at byde på. Fra havneområdet Nyhavn til Tivoli og Den Lille Havfrue, så er der masser af seværdigheder at besøge. Men nogle gange kan det være en udfordring at transportere hele familien rundt omkring i byen. Det er her en bus med chauffør kan være den perfekte løsning. Med en bus kan man undgå stress og jag, og man kan få tid til at nyde oplevelserne sammen med sin familie.

Lej en bus med chauffør

Leje af en bus med chauffør kan være en god måde at tage hele familien med på tur på. Det giver mulighed for at slappe af og nyde oplevelserne, uden at skulle bekymre sig om at skulle finde vej, parkere eller tænke på offentlig transport. Derudover vil man have mulighed for at have hele familien samlet i én bus, så man kan få den bedste oplevelse sammen.

Besøg denne hjemmeside og find lige den bus, der passer til jeres behov ift. størrelse og komfort. 

Besøg Tivoli

Tivoli er et af Københavns største attraktioner, og hele familien vil elske at besøge denne forlystelsespark. Med mere end 30 forlystelser, koncerter, shows og masser af madoplevelser, vil Tivoli give en dag, som man sent vil glemme. Uanset alder vil alle have noget at lave i Tivoli. De små kan prøve mini-karruseller og vandfaldet, mens de større børn og voksne kan tage på større forlystelser såsom Rutschebanen eller Dæmonen. Derudover er Tivoli også kendt for deres fantastiske madoplevelser med gourmetretter, streetfood og god gammeldags øl og slik.

Se Den Lille Havfrue

Ingen tur til København er komplet uden et besøg hos Den Lille Havfrue. Selvom det er en relativt lille statuen, så er den en af Danmarks mest ikoniske og populære seværdigheder. Statuen ligger ved Langelinie, hvor der er gode muligheder for at tage en familiebilleder med Havfruen i baggrunden. Efter besøget kan man slentre langs promenaden, hvor der er mulighed for at købe is og andre legeartikler.

Gå på oplevelse i Nyhavn

Nyhavn er en af Københavns mest charmerende områder med de gamle farverige huse og kanaler, som går gennem området. Nyhavn er kendt for sin familievenlige atmosfære og mulighed for at tage en kanalrundfart. Derudover er der mange hyggelige restauranter, caféer og butikker langs kanalen, hvor man kan tage en pause fra sightseeing og nyde atmosfæren.

Besøg Zoologisk Have

Zoologisk Have er et godt sted at besøge, hvis man vil opleve en række af dyrelivets fascinerende skabninger på en og samme tid. Zoologisk Have er især et populært sted at tage børnene med hen, da de kan opleve både søde og farlige dyr. Zoologisk Have er også et sted, hvor man kan lære mere om dyrene og deres adfærd. Derudover byder Zoologisk Have også på et stort indendørs tropeland, hvor man kan se krybdyr og insekter på tæt hold.

København er en fantastisk by, der har noget for hele familien at byde på. Med muligheden for at leje en bus med chauffør, kan man undgå transportproblematikker og i stedet nyde oplevelsen sammen med sin familie. Besøg seværdigheder såsom Tivoli, Den Lille Havfrue, Nyhavn og Zoologisk Have, og få en dag, som I vil huske i mange år fremover.