Organiske former i hjemmet

Kunne du godt tænke dig et hjem, der er organisk og fyldt med bløde linjer? Mange møbler er i dag firkantede og har klare, parallelle linjer. Det kan fungere rigtig godt i mange hjem og er nemt at have med at gøre, da man sagtens kan indrette med det på kryds og tværs, men det kan for nogle også blive en tand for kantet – så er det måske bedre at kigge på andre typer af møbler.

Casø Furniture har mange forskellige bud på borde og stole, hvor det i højere grad er buede kanter og runde borde, der går igen. De fleste har et aflangt eller firkantet spisebord i køkkenet eller spisestuen, men hvorfor egentlig ikke se, om I kan finde et rundt spisebord, der kunne passe ind? På den måde kan alle se hinanden, når I sidder og spiser, og det lægger op til samtaler, så I kan høre, hvordan dagen er gået.

Sammenhæng i alle rummene

Casø laver ikke kun møbler, der skal passe ind i køkkenet. Det er lige så vigtigt, at du føler, at ud har møbler af god kvalitet i for eksempel din stue, og at du føler, der kan skabes noget sammenhæng på tværs af rummene. Mangler du opbevaring? Casø furniture har alverdens forskellige typer af reoler, der er minimalistiske og stilrene og kan passe ind i de fleste hjem, så du har lækre opbevaringsløsninger.

Hvis ikke din stue er specielt stor, kan det nogle gange være svært at få opbevaringsløsningerne til at give mening. Ved at vælge møbler i lyse træsorter, kan du være med til at få tingene til at se lidt mere rummelige ud, og samtidig kan du for eksempel vælge en reol eller andet, der ikke er specielt dyb, så den kan stå langs væggen, uden den optager al pladsen i rummet. Det kan du prøve at eksperimentere med.