Overvejer I at tage på en miniferie som familie? Tre eksempler på ferier, som hele familien vil synes om

En hyggelig miniferie for hele familien kan se forskelligt ud alt efter hvilke ønsker og behov I som familie har. Rejsetid, budget og aktiviteter er blot tre eksempler på ting som kan være afgørende for hvor I vælger at rejsen skal gå til. En miniferie kan være et hyggeligt afbræk fra hverdagen hvor I som familie kan komme ud og opleve spændende ting, og samtidigt få tid til at slappe af i selskab med hinanden. Her kommer der derfor tre eksempler på typer af miniferier, som hele familien vil kunne få noget godt ud af.

Miniferien der går sydpå

Rundt omkring i Europa findes der feriesteder, som mange børnefamilier især har stor glæde af. Det kan være i Tyskland, resten af Skandinavien eller for eksempel en tur til disneyland i Paris. En miniferie i Disneyland Paris kan stå på hygge, spændende attraktioner og sydens lune klima i en forlænget weekend. Hvis det lyder som noget som jeres familie, ville kunne lide så rejs med Spies til Disneyland, og få skønne oplevelser med hele familien.

Ferien i naturen

Rundt omkring i landet findes der mange smukke og specielle områder og faciliteter hvor hele familien kan samles til en udendørs ferieoplevelse. Her kan I vælge at sove ude i det fri, for eksempel i telt eller shelter, og vågne op til den smukke danske natur. Her er der også rig mulighed for at finde på spændende aktiviteter og lege i løbet af dagen.

Turen går til de skønne landområder i Danmark

Hvis familien gerne vil have naturen og hyggen som den bringer med sig, men også gerne vil kunne opleve et unikt fællesskab, så kunne en tur ud på en af landets mange besøgsgårde være en mulighed. Undersøg eventuelt mulighederne online hvis det lyder som noget for jer.