Personlige indbydelser til din konfirmation

Ønsker du at sætte dit helt personlige præg på dine indbydelser til konfirmation? Så køb personlige indbydelser til konfirmation hos Cloud Celebration. Her har du mulighed for at designe dine helt egne konfirmationsinvitationer. Indbydelser til konfirmation sætter stemningen og forventningen til din kommende konfirmationsfest. Hos Cloud Celebration er det nemt at sende en unik, personlig og ikke mindst kreativ konfirmationsindbydelse afsted. På siden finder du et stort udvalg af invitationer, som kan tilpasses med din tekst og dekorationer, så du kan få inviteret dine gæster til konfirmation lige i din stil. Der et stort udvalg af forskellige designs til invitationer og der bliver løbende kreeret nye.

 

Find det design der passer til dig!

Cloud Celebration opsætter din invitation efter skabelonen af det design, du har valgt. Vælg mellem bronze, sølv og guldpakken for lige de produkter, du drømmer om. Siden tilbyder et stort katalog af skabeloner til konfirmationsinvitationer. Tag et kig i deres konfirmationsarkiv og få overblik over de forskellige designs og alle dets produkter til invitationen og festen.

Der er både designs, der passer til drenge og piger, som skal konfirmeres og drømmer om smukke og unikke konfirmationsinvitationer. Ønskes noget helt ekstraordinært til din konfirmation? Så er skilte i træ og akryl måske noget for dig. Alle produkterne kan bestilles klar til at printe/skære på begge materialer via deres samarbejdspartner Wood By Laa. Der er selvfølgelig mulighed for at kombinere, hvordan du ønsker produkterne printet. Hvis du f.eks. ønsker dine invitationer printet på karton og din bordplan og bordnumre på træ, så kan du også det. Muligheden i træ og akryl er for dig, der vil have noget helt enestående til konfirmationen!

 

Det hele kan matches

Ønsker du en rød tråd til din konfirmation? Så fuldfør eventuelt dit tema til festen med bordkort, menukort, velkomstskilt og gavebordskilt, som matcher dine indbydelser til konfirmation. Dine gæster vil lægge mærke til og sætte pris på den gennemførte stil. Desuden kan du matche farverne og stilen fra din indbydelse i din pynt til festen for at føre stilen helt til dørs. Tag også et kig på deres kombinerede bordkort, sange og menu kort, som passer perfekt til konfirmationen, og samler flere formater i ét og samme produkt.