Pixojet – En online Super-store til både privat og erhverv

Ringer Pixojet ingen klokker hos dig på nuværende tidspunkt?

Så er der al god grund til at komme til tasterne på din foretrukne mobile enhed eller PC og udforske den pågældende danske webshop, vis brede og store sortiment indeholder produkter egnet til både privat – og erhvervs brug.

Pixojet forhandler alt lige fra printerpatroner og lasertonere til de mindre hjemmeprintere såvel som til store kontorprintere, kontorartikler og -udstyr, elektroniktilbehør, populært legetøj til børns samt finurlige gadgets.

Engang var der kun printerpatroner og lasertonere af en helt bestemt slags

Pixojet er i dag dét, som man vil kunne kalde en online ’super-store’ eller ’multi-store’.

Besøger du Pixojet, vil du opdage, at du her kan lægge diverse, forskelligartede produkter i webbutikkens online indkøbskurv, hvad enten det måtte være blækpatroner eller tonere til hjemmets eller kontorets printer(e), magnet legetøj, en oplader til Macbook eller noget helt fjerde.

Hvad Pixojet dog særligt er kendt for, er, at det i dag er én af Danmarks førende og mest erfarne online forhandlere af blækpatroner og lasertonere til printere til både privat og erhverv.

Og det var også dét, som det hele startede med, da webshoppens først så dagens lys for 12 år siden – forbrugsstoffer til printere. Dog ikke hvilke som helst forbrugsstoffer.

Til trods for, at du i dag kan bestille originale såvel som kompatible blækpatroner og lasertonere hos Pixojet, så er det den sidstnævnte type af forbrugsstoffer, som i sin tid har dannet grobund for webshoppens eksistens, og som er virksomhedens helt store passion og kernekompetence.

Da Pixojet.dk gik i luften, forhandlede man udelukkende kompatible forbrugsstoffer til printere; ønsket fra virksomhedens side var, og er til stadighed, at kunne tilbyde private – såvel som erhvervskunder billige, kompatible forbrugsstoffer til printere af upåklagelig kvalitet, som alternativ til de dyrere originale patroner og tonere, så alle forbrugere har mulighed for at reducere sine printomkostninger og udskrive billigst muligt.

Pixojet har dog, siden starten, også fået et ønske om at dække købsbehovet for de forbrugere, som insisterer på kun at benytte originale printerpatroner og tonere til trods for dyrere priser, hvorfor denne type af forbrugsstoffer også er blevet tilgængelige i webshoppen.

Til både privat og erhverv – Bliv kunde hos Pixojet i dag

Uanset om du ønsker at handle i privat- eller virksomhedsregi, kan du aflægge et besøg hos Pixojet i ønsket om at få dækket de købsbehov, som du nu måtte have, i det omfang Pixojet kan efterleve og tilbyde de relevante varer; Pixojet er nemlig en webshop til både privat og erhverv.

Som privatkunde hos Pixojet kan du selv vælge, om du vil oprette en konto, så du bl.a. kan se din ordrehistorik, eller om du vil handle uden at have en brugerkonto oprettet.

Ønsker du at handle på vegne af en virksomhed eller en offentlig institution, er en brugerkonto hos Pixojet påkrævet, så du kan blive registreret som erhvervs- eller EAN-kunde og drage nytte af de tilhørende fordele, som gælder for Pixojets B2B-salg.

Dag-til-dag-levering på over 80% af alle varer i shoppen

Hos Pixojet har man erfaret, at en hurtig levering er én af de mest afgørende faktorer, når det gælder glade og tilfredse kunder.

Ønsket om at tilgodese kundernes ønske om en hurtig levering samt en stor efterspørgsmål på rigtig mange varer i sortimentet er også grunden til, at Pixojets lagerhylder bugner af varer, så du i de fleste tilfælde kan afgive en ordre på en hvilken som helst hverdag og modtage din pakke allerede dagen efter.