Sådan giver du familiens hund sommerlige oplevelser

Det er så småt ved at blive varmere, solen titter frem og lysten til at lave udendørs aktiviteter nærmer sig mere og mere. Vi varmer altså op til det, de fleste af os venter på; nemlig sommer. Vi har solrige og sommerlige måneder i sigte, og hvor bliver det herligt, når vi kan sidde udendørs, mens grillen gør sit for lækker sommermad, tage et smut på stranden og få et par kugler is med guf på toppen, spille havespil. Der er masser af sommerlige aktiviteter at tage sig til – og det er der også for din hund.

I denne artikel kan du læse bud på sommerlige aktiviteter til din hund, der både underholder og afkøler familiens bedste ven:

Sprinklere og badebassin i haven

I varmen kan din hund bestemt have brug for afkøling – og dette kan du kombinere med leg, for der findes nemlig både sprinklere og hunde pool til haven. Sprinklere er legetøj, hvor der kommer vand ud i forskellige retninger, og det er altså en sjov måde for din hund både at blive afkølet på, og lege med. Ligeledes er en hunde pool også et hit om sommeren. Med en skridsikker bund er der rig mulighed for både leg og afkøling. Der findes sågar udgaver som også har sprinklere i.

Vandlegetøj

Der findes alverdens slags vandlegetøj til hunde, fx kan du købe afkølende bolde, kastelegetøj, der flyder op til vandets overfalde fx i en hunde pool, vandfontæner hvor hunden træder på fontænen, hvorefter vand springer op. Der er altså rig mulighed for at finde legetøj der både aktiverer, underholder og afkøler din hund i sommervarmen.

Parasol

Husk endelig at anskaffe en parasol til hunden, så den har skygge, når det bliver for varmt. Skal det være ekstra afkølende, kan du placere parasollen ved siden af en hunde pool, som hunden kan soppe i imens.