Sjove segboards fra Av-Cables.dk

Av-Cables.dk er forhandler af elektronisk udstyr til både børn og voksne. Denne målgruppe indbefatter også unge mennesker, som ofte er storforbrugere af netop elektronik og dets forskellige former for tilbehør. Find derfor produkter såsom et segboard i det store sortiment, der kan gøre din tur i skole eller supermarkedet en hel del sjovere!

Få fart på med seje segboards fra Av-Cables.dk

Et segboard er et motoriseret balancebræt, der ved hjælp af avanceret gyroteknik og hårdføre aluminiumsfælge, gør det sjovere for dig at komme fra A til B. Segboards – også kaldet hoverboards eller airboards – er et slags elektronisk køretøj, der styres ved hjælp af din balance. Det er et transportmiddel, der er nemt at have med sig, når det ikke bruges, men er ikke mindst et transportmiddel, der er sjovt at bruge for både børn, voksne og unge mennesker. Netop derfor er et segboard en naturlig del af de mange gadgets, der forhandles på www.av-cables.dk. Det brede udvalg fås i forskellige versioner, sådan at der findes noget til alle og enhver – både når det gælder design, funktion og prisklasse. Ligeledes fås et udvalg af tilbehør, der blandt andet dækker en Go’Kart til segboard, hvilket gør det muligt for dig at bruge dit nye indkøb som en god gammeldags, men nu elektrisk, Go’Kart.

Segboards fra Av-Cables.dk forhandles fra mærket Denver, der er et anerkendt mærke – kendt for dets høje kvalitetsniveau. De forskellige modeller fås i enten sort eller hvid, samt med tilhørerende taske, hvis du har brug for nemt at kunne transportere dit nye indkøb. Alle lever de dog op til det gældende regler for hoverboards, er CE-mærkede og leveres med sikkerhedsgodkendte batterier. Du kan derfor trygt investere i et segboard til enten dig eller dit barn, og have masser af sjov på op imod 12 kilometer i timen. Motorikken i et segboard består af 2x 250W motorer, der gør det muligt for dig at køre enten frem eller tilbage samt at rotere hurtigt 360 grader. Disse køres af et opladeligt batteri, der er fuldt opladt på bare 2-3 timer. En investering i et segboard er derfor en investering i en helt ny og spændende måde at opleve sine omgivelser på! Overvej derfor kraftigt at bestille et board hjem allerede i dag, hvis du er blevet træt af den gamle cykel, eller bare gerne vil give denne sjove opfindelse en tur på asfalten.

Se det store udvalg af segboards på www.av-cables.dk og bliv inspireret til at finde en ny måde at komme til og fra skole eller arbejde!