Sølvbestik er moderne igen – Køb Georg Jensen sølvbestik på nordicantiques.dk

Georg Arthur Jensen som levede mellem 1866-1935 var en dansk sølvsmed og designer som stiftede virksomheden Georg Jensen. Hans drøm var ikke at blive sølvsmed i starten, men i stedet en billedhugger. Georg Jensen blev uddannet på Det Kongelige Danske Kunstakademi og havde også succes som skulptør. Senere arbejde Georg Jensen med keramiske værker for bl.a. Bing og Grøndahl, hvor nogle af hans keramiske værker blev udstillet i Paris på Verdensudstillingen. Skæbnen ville dog, at Georg Jensen skulle åbne sin helt egen sølvsmedje, hvor han producerede sølvbestik og meget andet. Georg Jensen åbnede sin første sølvsmedje tilbage i 1904 og har produceret sølvtøj lige siden. Tilbage i 1923 blev Georg Jensen hædret med en række internationale designpriser for sit skelsættende arbejde. I 1972 blev Georg Jensen A/S opkøbt af det kendte danske Royal Copenhagen, der under Royal Scandinavia koncernen er blandt alletiders mest succesrige eksportører af dansk design.

Georg Jensen er internationalt kendt for sit sølvarbejde. Både hans designs som han har lavet i eget navn, men i særdeleshed også de designs hans samarbejdspartnere og kunstnere designede. Her havde Johan Rohde bl.a. en stor indflydelse på formsproget og sølvsmeden. Dette ses f.eks. i Georg Jensen sølvbestik, som har mønsteret Konge og Dronning. Fælles for alle Georg Jensen produkter er det udsøgte design, der gør boligen smukkere sæson efter sæson, og du vil sikkert bemærke, at Georg Jensens inspiration fra naturen afspejler sig i en lang række af hans produkter.

God service og hurtig levering

På nordicantiques.dk er vi stolte af at kunne præsentere et stort udvalg af Georg Jensen produkter som f.eks. sølvbestik. Du kan altid gå på opdagelse i sortimentet på vores hjemme side og vælger du at købe hos os, så sørger vi for hurtig levering med billig fragt. Georg Jensen er for designelskere i alle aldre og fra alle nationaliteter. Derfor vil vi gerne byde dig velkommen til nordicantique.dk og vores store udvalg af designs fra danske Georg Jensen.

Hvis du har spørgsmål eller lignende omkring vores udvalg, så er du mere end velkommen til at give os et kald på 21 15 18 89, eller skrive en mail til kontakt@nordicantiques.dk. Vi vil gøre vores bedste for at besvare hurtigst muligt! Hvad venter du på? Hop ind på vores hjemmeside og køb Georg Jensen sølvbestik eller noget andet, som falder i din smag – Vi glæder os til at høre fra dig!