Tips og tricks til fødselsdagsfesten

Det kan være en besværlig opgave, at skulle planlægge den perfekte fødselsdagsfest. Det skyldes først og fremmest, at der ikke er nogen særlig opskrift på denne fest. Hvad der er den perfekte fest for dig, er ikke nødvendigvis den perfekte fest for din nabo. Derudover er der også stor forskel på, om det er en 2-års, 20-års eller 90-års, som skal planlægges.

Der er dog et par generelle tips og tricks, som kan være brugbare at følge, når det kommer til planlægningen af en fødselsdagsfest. Dem kan du læse mere om i de følgende to afsnit af denne artikel.

Gå ikke på kompromis med maden

Maden er ofte en stor del af en fødselsdagsfest, og det er ofte maden, som dine gæster vil huske. I hvert fald hvis den er rigtig god eller rigtig dårlig. Gå derfor ikke på kompromis med maden. Hvis du er en stjerne i køkkenet, kan du slå dig løs med dine bedste retter. Du skal dog huske, at det skal være noget, som de fleste kan lide. Hold derfor lidt igen med chilien, hvis du selv er til krydret mad. Hvis du føler, at det er for uoverskueligt at lave mad til dine gæster, kan du også bestille mad ud af huset. Mad ud af huset til alle formål kan bestilles på nettet – eksempelvis på lemenu.dk.

Tematisér festen efter hovedpersonen

Det er fødselarens dag, og dermed er det vigtigt, at festen tager udgangspunkt i fødselaren. Hvis du derfor skal planlægge din søns fødselsdag, og han bare elsker fodbold, kan du med fordel vælge et fodboldtema til festen. Her er det så kun fantasien, der sætter grænser for dit vedkommende. Det kunne være en masse fodboldpynt som eksempelvis fodboldbordkort eller måske endda en fodboldkage. Det kunne også være, at der skulle være nogle aktiviteter, som omhandler fodbold.