Vigtigheden af din hunds foder

Det er ingen hemmelighed, at hunden uden tvivl er mennesket bedste ven. Vores trofaste forhold til de små firbenet væsner kan næppe sammenlignes med forholdet til andre kæledyr. Derfor er det selvfølgelig også vigtigt, at hunden får den bedst mulige hundemad og hundefoder. Hvad du skal være opmærksom på, kan du læse mere om her. 

Foder skal passe til hunden 

Der findes utrolig mange forskellige hunderacer, som alle rummer forskellige størrelser, pels og personlighed. Det kan derfor være en god idé at kigge nærmere på din hund, når du skal vælge foder til den. Her er det også vigtigt at tænke over hundens alder, da en ældre hund f.eks. tager hurtigere på. Hvis du har en hunderace som er stor, så er det vigtigt, at foderet opfylder ernæringen for racer i en stor størrelse. 

Kvaliteten er ikke lige meget 

Det er altså bestemt ikke lige meget hvilke hundemad og hundefoder, du vælger til din hund. Du kan f.eks. kigge nærmere på Hundefoder i dansk kvalitet. Her er der fokus på foder, som er friskt og i høj kvalitet. Din hund har brug for hundefoder, som indeholder protein, vitaminer, fedt og meget mere for at få det bedste hundeliv, som den kan. Tænk også på, at hunden primært skal have protein og fedt, som naturligvis kommer fra kød. Dette resulterer blandt andet til bedre muskler og en flottere pels. 

Pas på med overvægten 

Selvom din hund naturligvis skal have hundemad og hundefoder som består af fedt, så er det vigtigt at tænke på, hvilket aktivitetsniveau hunden har. De fleste hunde i dag lever som familiehunde, hvor aktivitetsniveauet ikke er skyhøjt. Pas dermed på, at hunden ikke får overflod af unødvendigt fedt, som netop i sidste ende med at hunden bliver overvægtig. Nu er du forhåbentlig bedre rustet i forhold til at udvælge det hundefoder, som passer bedst til din hund.